You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

PERI

Parhaat ratkaisut jokaiseen projektiin. Työmailla maailmanlaajuisesti. Toisen sukupolven perheyritys. 

Vuonna 1969 perustettu PERI on yksi maailman suurimmista muotti- ja telinevalmistajista maailmassa. Korkeatasoinen asiakaslähtöisyys, erinomaiset laatujärjestelmät ja asiantuntemus ovat aikaansaaneet luottamuksen, joka on kasvattanut yritykselle  maailmanlaajuisen brändin.

PERI:n päätoimipaikka toimistoineen ja tuotantotiloineen sijaitsee Weissenhornissa, Etelä-Saksassa. Tytäryhtiöitä on yli 60 maassa ja logistiikkakeskuksia yli 120 kpl ympäri maailman. Vuonna 2016 yrityksen palveluksessa työskenteli yli 8 100 työntekijää liikevaihdon ollessa 1,333 miljardia.

 

Palvelut erilaisiin projekteihin

Muotit, telineet, tarvikkeet, vanerit ja suunnittelu. Yhdestä paikasta. 

Muotit

PERI toimittaa sopivan muottiratkaisun jokaiselle betonirakenteelle ja -osalle. Tuoteportfolio täyttää maailmanlaajuiset vaatimukset, sekä erilaiset rakennustavat ja -olosuhteet.

Tehokas suunnittelu, tehokkaimman järjestelmän valinta ja turvalliset työskentelyolosuhteet tuovat säästöjä muottikustannuksissa. Me PERI:llä pyrimme järkeistämään toimintoja, ja näin lisäämään käyttöturvallisuutta. Jatkuva yhteydenpito asiakkaaseen auttaa meitä tunnistamaan asiakkaan tarpeet, ja toteuttamaan kehitystyötä siellä missä potentiaalia löytyy. 

Telineet

PERI:n telineet sopivat laajalti erilaisiin käyttökohteisiin. Riippumatta käytettävästä telineratkaisusta mahdollistaa suuri joustavuus osien korkean käyttöasteen.

Lyhyt asennusaika ja maksimaalinen turvallisuustaso asennuksen sekä käytön aikana ovat käyttäjän asettamat vaatimukset telinejärjestelmälle. Kehitämme näitä vaatimuksia jatkuvasti tarjoten aina sopivan ratkaisun. Erityinen joustavuus tuo korkeat käyttöasteet ja tehokkuuden  - optimoiden samalla asennusajan. 

Suunnittelu

Suunnittelu ei tarkoita PERI:lle ainoastaan tuotekehitystä tai teknistä suunnittelua. Suunnittelu tarkoittaa myös kaikkien prosessien optimointia, jotka muotti- ja telineteknologia kattaa. 

Keskitymme prosessien optimointiin ja asiakkaidemme tukemiseen projektinhallinnassa. Palvelumme auttavat parantamaan koko prosessiketjua kaikissa muotti- ja telineasioissa. Tämän lisäksi teemme myös perustutkimusta, esim. uusien materiaalien osalta, kehittääksemme tuotteitamme.